Редактор: e-mail: кадър bTVДоц. Атанас Мангъров обвини главният държавен здравен инспектор д-р Ангел

...
Редактор: e-mail: кадър bTVДоц. Атанас Мангъров обвини главният държавен здравен инспектор д-р Ангел
Коментари Харесай

Мангъров: Кунчев ми каза да си затварям устата. Кунчев: Да дойде в отделението по ковид, никога не е стъпвал там

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Доц. Атанас Мангъров упрекна основният държавен здравен контрольор доктор Ангел Кунчев, че му е споделил „ да си затваря устата “ по тематиката с ковид. По bTV той описа за диалога, като акцентира, че двамата са другари и работят добре дружно.

Според Мангъров, който постоянно дефинира строгите ограничения за ограничение на разпространяването на вируса като „ нелепости “, на доктор Кунчев нещо му било станало, с цел да поддържа носенето на маски от децата в учебно заведение и други сходни условия.

Главният държавен здравен контрольор удостовери, че е водил диалог с доцент Мангъров, само че отхвърли да му е казвал да си затваря устата. „ Препоръчах му да не обърква хората “, изясни доктор Кунчев и разкри, че думите били във връзка носенето на маски. Той изясни, че когато има ясна статистика, че те оказват помощ да се спре болестта, хората единствено се объркват, когато лекари като доцент Мангъров настояват противоположното.

„ Ще му каже да влезе в едно поделение по коронавирус, където той не е стъпвал “, съобщи Кунчев по адрес на Мангъров. Главният държавен здравен контрольор разяснява в хода на предаването, че счита защитните шлемове за по-добро решение за учениците, само че всичко зависи от тях и дали им е по-удобно да носят маска.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР